in

Sećate se dotora Popca iz “Srećnih ljudi”: Pre 20 godine je bio SAN svake žene, ovako popularni glumac danas IZGLEDA, a da li biste ga prepoznali?

Glumačku akademiju završio je u Novom Sadu, a prvu ulogu na televiziji ostvario je 1987. godine u dečjoj tv seriji “Sazvežđe belog duda”.

Veliku popularnost stekao je 1993. godine, kada se sa ulogom dr Gorana Popca pojavio u kultnoj tv seriji Siniše Pavića “Srećni ljudi”.

U Jednom intervjuu za Mondo TV Aleksandar je izjavio da su ga čak i na pijaci prozvali dr Popac. U mladosti je želeo da se bavi novinarstvom, ali se u zadnjem trenutku predomislio i upisao fakultet Dramskih umetnosti u Beogradu, ali nije prošao ispit te je onda otišao put Novog Sada na Glumačku akademiju.

Šira publika Dunića pamti po ulogama u tv serijama Siniše Pavića: “Porodično blago”, “Stižu dolari”, “Bela lađa” i “Junaci našeg doba”.

JEZIVA SUDBINA porodice Vitni Hjuston: Ćerka joj se verila za "brata", nakon njene smrti, a ubrzo skončala na isti NAČIN kao MAJKA! Tragedija se desila i bivšem zaručniku!