in

Ronaldova sestra objavila TUŽNE prizore iz radnje: Mnogi se pitaju da li je BANKROT u pitanju, bila je PRIMORANA da zatvori butik CR7

 

Sestra Kristijana Ronalnda je donela odluku da zatvori butik CR7 koji je otvoren 2007. godine i koji je dobio ime po inicijalima njenog brata i broj po njegovom zaštitnom broju 7 koji je nosio na dresu.

Na svom Instagram nalogu je objavila potencijalni razlog zbog kog napušta ovaj biznis, ali postoje špekulacije da je u pitanju bankrot.

Aveiro je donela tu odluku i obrazložila:

 

 

– Veliki projekti su u toku u koje sam uložila mnogo vremena, energije i ljubavi. Vremena nemamo dovoljno za sve i život se sastoji od faza. Nakon 15 godina odlučila sam zatvoriti jedno poglavlje u svom životu i nije odluka bila laka. Tu je počeo moj san i imam mnoga sjećanja – rekla je Aveiro.

Ronaldova sestra je objavila video snimak tužnih prizora iz zatvorene radnje koja je ispražnjena nakon dugih 15 godina.

Ono što je zanimljivo, jeste da to nije prva radnja Ronaldove porodice koja je zatvorena u relativno kratkom vremenskom periodu. Prošle godine zatvoren je restoran na Madeiri kao i prodavnica odeće u Algarveu.

Sa 15 godina je imala ulogu u poznatom domaćem filmu, nakon toga se povukla sa scene, udala za poznatog fubalera, a danas izgleda FENOMENALNO!