in

Retko pojavljivanje Mile Jovović sa MUŽEM: Svi su gledali u najsmejanu glumicu samo zbog OVOG detalja

Iako poslednjih nekoliko godina retko možemo da je vidimo u filmskim ostvarenjima, pa čak nemamo priliku ni da je vidimo u modnim editorijalima, a tokom vrhunca svoje karijere uspela je da se pojavi na više od sto naslovnih stranica (Vogue, Cosmopolitan, Elle, Glamour, Marie Claire, Harper’s Bazaar, GQ..), prelepa Ruskinja srpskih korena i te kako je prepoznatljiva gde god se pojavi.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je sa suprugom – režiserom Paulom W.S.Andersonom, viđena kako odlazi sa događaja koji je organizovala modna kuća Prada u Los Anđelesu.

Paparaci su ih uslikali prilikom izlaska sa šoua, a par je bio vidno raspoložen zbog čega su sve oči bile uprte u njih. Mila se smeškala i slala poljupce, dok je njin suprug takođe bio u istom elementu.

Profimedia

 

Za ovu priliku, zvezda filma “Peti element” se opredelila za nežno roze haljinu sa metalnim ukrasima oko vrata. Ovaj ljupki komad je nedogradila sa mantilićem i srebrnim salonkama.

Lepa Mila sa engleskim režiserom ima troje dece, devojčicu Ever rođenu 2007., Dashiel Edan rođenu 2015. i ćerku Osian Lark rođenu pre dve godine.

Porodica živi na adresi između Njujorka i Los Anđelesa.

Hrvatska pop zvezda Rozga progovorila o emotivnom statusu, a prisetila se i detinjstva

RETKO BOLNA SUDBINA Preživela je jezivo SILOVANJE, a odmah nakon toga SUPRUG čuvenoj "Dadilji" priznao gorku istinu!