in

Raskrinkana Dženifer Lopez: Prava je ŠKRTICA, konobarima UZIMA bakšiš, a OVAKO dadilje prolaze kod nje!

Mnogi korisnici TikToka, koji su se susreli sa Dženifer Lopez, počeli su da dele priče kako su “prošli” sa njom, i ne, nisu pozitivne. 

Kada vidimo Džej Lo, rekli bismo da je ona nežna dama, darežljivog srca, ipak izgleda da ona nije ono kakvom se predstavlj u javnosti. 

 

 

– Imam dve priče koje dokazuju da je Dženifer Lopez užasna osoba -, započela je jedna tiktokerka u videu.

– Moj otac je radio za auto-kompaniju koja je jednom dobila zadatak da preveze Džej Lo od aerodroma do hotela. Vozači su dobili uputstva da ne smeju da je gledaju, da ne smeju da pričaju s njom i da njeni koferi nikako ne smeju da dotaknu pod. Rekla im je da će se, ako je iko pogleda, čak i u retrovizoru, pobrinuti da toj osobi sredi otkaz – dodala je. 

 

 

– Druga priča tiče se bakšiša. Džej Lo i Ben bili su u kazinu. Ben inače ostavlja velike napojnice i poštuje radnike i tako im je i tu noć ostavio velik novac, ali je Dženifer zatim došla do svakog od radnika, uzela novac nazad i dala im od pet do deset dolara -, ispričala je.

Još jedna tiktokerka ispričala je sličnu priču.

– Jednom je Ben hteo da ostavi 10.000 dolara bakšiša konobarici koja ga je celu noć usluživala. Dženifer to nije dozvolila. Zgrabila je novac s platoa i povikala: “Dođavola, ne!” Benu je bilo toliko neprijatno da je dan kasnije konobarici poslao buket i bakšiš od 25.000 dolara – rekla je druga devojka.

Od dadilje tražila da radi 16 sati na dan

Korisnica Kvor takođe je imala slično neprijatno iskustvo s pevačicom.

– Jednostavno rečeno… ona je nepristojna osoba koja se ponaša kao da je iznad svih. Imala sam tu nesrećnu privilegiju da je upoznam – , rekla je.

– Nikad neću kupiti nešto njeno, niti doprineti njenoj zaradi. Opšta javnost ne zna kakva je ona zaista -, dodala je.

BONUS VIDEO