in

Prepoznajete li PEVAČA sa slike? Otac ga je napustio s godinu dana, imao teško detinjstvo, a onda postao planetarno popularan

 

Kada je imao godinu dana, njegov otac je napustio porodicu. Od pete godine živeo je sa majkom po prikolicama i stalno su se selili iz grada u grad, prenosi stranica Zanimljivo.

Tokom studiranja, na četvrtoj godini, bio je ozbiljno pretučen i 12 lekara se borilo za njegov život. Nakon toga je izbačen iz škole i majka ga je primorala da radi bilo koji posao, kako bi preživeli.

 

Međutim, niko nije obraćao pažnju na njega i nije mogao da se zaposli. Nije imao novca za život, odeću su mu poklanjali prijatelji. Kada je imao 19 godina, njegov najbolji prijatelj, a istovremeno ujak, ubio se puškom, tako da ga je to još više dotuklo.

 

 

Sa 20 godina počeo je da uči o rep muzici, a sa 24 izdao je svoj prvi album koji je prošao neuspešno.

U 26. godini majka ga je izbacila iz kuće, pao je u tešku depresiju, bio je na lekovima i borio se za život. Iste godine objavio je album koji je primetio poznati reper Dr Dre i tada postaje popularan širom sveta, najprodavaniji rep umetnik i izdaje mnoštvo albuma. Ovaj dečak je Eminem.

 

 

Policija pronašla njegovo BEŽIVOTNO telo: Poznatoj prevačici PREMINUO SIN,  oglasila se NEUTEŠNA MAJKA!