in

Pre tačno GODINU dana napustio nas je IVAN BEKJAREV: Ovako je pokojni glumac govorio o supruzi Milki, a jednu stvar NIKADA NIJE KRIO!

Na današnji dan pre tačno godinu dana napustio nas je glumački bard i miljenik pozorišne publike. 

Bio je profesor, glumac, mentor, čovek za primer, jednostavno ljudina – tako su svedočili kolege glumci nakon što ih je zatekla informacija da nas je u 74. godini zauvek napustio Ivan Bekjarev. 

Iako je bio više od četrdeset godina u skladnom braku sa Milkom, Ivan Bekjarev je ranije u jednom intervjuu za medije otkrio da ima ljubomore u njihovom odnosu.

– Moja žena je ljubomorna u onoj normalnoj dozi kada se neko voli. Ništa preterano. Poverenje i želja za očuvanjem porodice su nešto što održava brak, pa takav je slučaj bio i sa nama – rekao je tada Bekjarev.

On je o svojoj ženi govorio sa puno ljubavi I poštovanja.

Fk Crvena Zvezda

 

 

– Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno – pričao je on za medije.

To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Mnogo je češći bio slučaj da me ona teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla, a zbog kojih često patim – objasnio je tada glumac kada je njegova supruga u pitanju. 

 

 

“Nije važno da li ste ZLOSTAVLJAČ sve dok ste DOBAR glumac” Da li je to stvarno tako?

Ovih pet slavnih diva su ODBILE da budu na naslovnici "PLEJBOJA"! Za neke ćete se iznenaditi