in

Pre nego što je postala PRINCEZA, Dajana je bila ZAPOSLENA: Zarađivala je 500 dinara po SATU, a evo čime se BAVILA!

Davne 1980. godine Dajana se prijavila za svoj prvi posao. Zaposlila se kao dadilja dečaku Patriku u američkoj porodici koja je u to vreme živela u Londonu.

Majka dečaka nije znala da osamnaestogodišnjakinja potiče iz poznate britanske aristokratske loze Spenser i da se zabavlja sa princom Čarlsom za kojeg će se udati u julu sledeće godine, prenosi “Mail Online”.

Lejdi Dajane je za porodicu Robertson radila samo nekoliko meseci, tri dana u nedelji, a niko nije bio svestan da je za nekoliko meseci očekuje globalna popularnost koju će steći ulaskom u kraljevsku porodicu.

– Kad je Dajana u našu porodicu došla kao stidljiva 18-ogodišnja dadilja, imala je vrlo malo životnog iskustva, ali je znala da radi sa decom pa je svoj posao savršeno obavljala – rekla je ova poslovna žena i prisetila se kako je sela je na pod s Patrikom i bila fokusirana samo na njega.

Između smena, za koje je bila plaćena samo pet dolara po satu, školovala se za medicinsku sestru.

Robertson je za Dajanino aristokratsko poreklo saznala tek kad je ispred kuće primetila gomilu paparaca koji su je pratili zbog veridbe sa princom Čarlsom.

– Dajana je bila vrlo uviđavna, to smatram njenom najačom karakteristikom. Htela je da grli ljude, da im pruži dodir – rekla je Robertson.

S apsolutnim poštovanje, majka dečaka je otkrila da je princeza bila topla, puna poverenja i ljubavi.

– Nastavile smo dopisivanje sledećih 16. godina – rekla je ona, otkrivši da joj je Dajana poslala desetinu pisama i čestitki tokom svih tih godina, želeći čak da joj porodica dođe u posetu kraljevskoj porodici.

Dajana je poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine kad je bežala upravo od paparaca.

Roberston njenu sahranu opisuje kao najtužnijih i najbolnijih sat vremena u životu.

U šest nastavaka dokumentarne serije biće opisan Dajnin život put ljubavi, ali i patnje kao i njen tragični završetak.

Anđelina Džoli po prvi put iznela u javnost detalje RAZVODA sa Bred Pitom i nasilja nad njihovom DECOM!