in

Potresno PISMO otkrilo NAJBOLNIJU TAJNU poznate glumice: Uma Turman rešila da više ne ćuti!

Američki guverner Greg Abot potpisao je u aprilu ove godine novi zakon o abortusu po kojem su pobačaji zabranjeni nakon šeste nedelje trudnoće u Americi, čak i u slučaju incesta ili silovanja, na šta je glumica bila primorana da reaguje. 

Zakon je stupio na snagu ovog meseca, a tim povodom američka glumica Uma Turman napisala je kolumnu za “Vašington Post”. Opisala je svoje iskustvo koje je doživela. Ostala je trudna kao tinejdžerka sa starijim muškarcem dok je glumila u Evropi, piše “Njujork Post”.

– Zakon je još jedna diskriminišuća alatka protiv onih koji sa ekonomske strane nisu u prednosti, ali često i protiv njihovih partnera. Žene i deca bogatih porodica zadržavaju pravo na izbor, ne rizikuju mnogo.

 Boli me što zakon okreće građanina protiv građanina, kreirajući nove predatore koji oko bacaju na žene kojima je oduzeto pravo da odbiju da imaju decu o kojoj ne mogu da se staraju uništavajući njihove nade o porodici koju bi mogle izabrati o budućnosti – rekla je.

 

 

Istakla je da je “to do sada njena najmpačnija tajna”: 

– Imam 51 godinu i delim to sa vama iz kuće u kojoj sam podigla svoje troje dece, koja su moj ponos i radost – rekla je glumica. 

– Svima vama, ženama i devojkama Teksasa, koje se boje da ne budu maltretirane od predatora, svim ženama koje su besne jer im je država oduzela pravo na sopstveno telo, i svima vama koji ste ranjivi i rečeno vam je da treba da se sramite jer imate matericu, kažem vam: Vidim vas. Budite hrabre. Lepe ste. Podsećate me na moje ćerke-završila je Uma Turman.

Uma je mama ćerke Maje i sina Levona, koje je dobila u braku sa Itanom Houkom, a ima i ćerku Lunu s bivšim verenikom Arpadom Busonom.

 

"Čovek koji se rodio kao GENIJE, umro kao IDIOT": Otac ga je ZLOSTAVLJAO, treća žena SMIRILA, a evo koje ZVEZDE su ga obožavale