in

Postala je SLAVNA pre nego što je čovek kročio na MESEC: Sofija Loren se prošetala crvenim tepihom u DEVETOJ deceniji i ostavila sve bez teksta

Crvenim tepihom je u devetoj deceniji te večeri prošetala i Sofija Loren, to je bilo na svečanom otvaranju The Academy Museum of Motion Pictures u Los Anđelesu.

Italijanka je blistala te večeri u elegantnoj zlatnoj haljini koja joj je bila skroz uz telo, ističući njenu figuru, ukrašena cirkonima i perlicama u predelu dekoltea. 

Sofija je opravdala svoju dugogodišnju titulu najlepše žene, ali je i pokazala da je prava filmska diva, podsećajući nas na dane zlatne kinematografije. Ona je bila i ostala sinonim za otmenost i eleganciju.

Sofija je na ovoj gala zabavi dobila i počasnu nagradu za svoj doprinos industriji zabave.

 

 

Podsetimo, u intervjuu za britanski „Independent“ italijanska glumica, koja je postala slavna još pre nego što je čovek kročio na Mesec, kako su i sami iz ovih novina istakli, otkrila je koliko je normalna i obična osoba, koju je čak zbunilo novinarsko pitanje na tu temu.

– Zašto mislite da neko, ako je slavan, nije obična, normalna osoba? Kažu da sam zvezda. Ne znam, nikad se u životu nisam osećala tako, već normalno – odgovara skromno ova filmska diva koja se glumi vratila nakon nekoliko godina pauze, i to u filmu „The Life Ahead“ koji je režirao njen sin Edoardo Ponti.

BUNTOVNIK BEZ RAZLOGA, ŠMEKER KOJI SE NE ZABORAVLJA Na današnji dan Džejms Din tragično je izgubio život!