in

Porodična drama ZLATANA Ibrahimovića: Kada je saznao da mu je SIN teško BOLESTAN, uradio je nešto NEOPROSTIVO

Skoro pa i da nema čoveka koji prati fudba, a da na pomen Zlatana Ibrahimovića ne pomisli na pravog sportskog diva kome ništa loše ne može da se desi.

Međutim, taj isti gigant u knjizi “Ja sam Zlatan Ibrahimović”, autora Dejvida Lagerkranca, pričao je o svojoj blistavoj karijeri, ali i teškom detinjstvu, porodici, pa i trenucima kada mu ni sve pare ovog sveta nisu mogle pomoći!

 

 

Naime, kako Zlatan otkriva, njegov naslednik je imao teško zdravstveno stanje po rođenju.

– Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam porodicu, prijatelje i svi su me tešili da nije ništa strašno, ali nisam verovao. Pokušavao sam da utešim sebe – ispričao je fudbaler o teškom trenutku kada je saznao da je njegovo dete bolesno.

Ibrahimović otkriva da je pre deteta bio “gospodin nedodirljivi”!

– Mogao sam da budem ljut i lud, mogao sam da pokažem sve moguće emocije. I sve se moglo rešiti ako si bio čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Ovde sam bio nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao učiniti. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali i sad se zaista primećivalo da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti.

 

 

Otkriva da je bio u tolikom grču da se ni ne seća odlaska u bolnicu, samo se seća bolničkog hodnika i mirisa.

– Trčao sam i pitao samo gde, gde je, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi.

Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati. Zovi me za sve što treba – rekao je fudbaler svojoj ženi Helen i pobegao iz sale.

Operacija je, srećom, bila uspešna. 

– Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život, iskreno – zaključio je Zlatan Ibrahimović, koji je je nedugo zatim dobio još jednog sina, Vinsenta.