in

Paris Hilton iznela JEZIVE tvrdnje o ZLOSTAVLJANJU: “Raširili bi mi NOGE i stavili svoje PRSTE u mene dok sam ih MOLILA da prestanu”

Jedna od najpoznatijih bogatašica Paris Hilton (41) tvrdi da je bila primorana da se  podvrgne pregledima grlića materica koje su radili članovi osoblja internat u Juti za problematične tinejdžere pre više od tri decenije. 

Ona je poručila da joj je detinjstvo ‘ukradeno’ navodnim zlostavljanjem u školi “Provo kanjon” gde je provela 11 meseci kada je imala 17 godina. 

Za “Njujork tajms” je otkrila jezive i stravične detalje koje je doživela kao tinejdžerka.

– Veoma kasno noću, oko tri ili četiri ujutru, mene i druge devojke odveli bi u prostoriju i obavili preglede. Čak ni doktor nije bio prisutan. Bilo je tu nekoliko različitih članova osoblja, stavili bi nas na sto i gurali prste u nas. I ne znam šta su radili, ali to definitivno nije radio doktor i bilo je zaista strašno. Bilo je zastrašujuće i to je nešto što me je blokiralo mnogo godina. Ali sada se stalno vraća i razmišljam o tome. I danas, gledajući unazad kao odrasla osoba, shvatam da je to bilo seksualno zlostavanje – rekla je. 

 

 

– Neispavana i pod jakim lekovima, nisam razumela šta se dešava. Bila sam primorana da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: “‘Ne!” Samo su rekli: “Umukni. Tiše. Prestani da se mučiš ili ćeš ići u Obs. Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bih mogla da se izlečim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča – dodala je. 

– Ovo je bilo iskustvo koje se ponavlja ne samo meni već i ostalima koji su to doživeli (misleći na posledice traume). Bila sam zlostavljana i plačem dok ovo kucam jer niko, a naročito dete, ne bi trebalo da bude seksualno zlostavljano. Ukrali su mi detinjstvo i to me ubija. Ovo se i dalje dešava nevinoj deci – poručila je Paris za kraj.

BONSU VIDEO