in

Ovo su sinovi Nataše Ninković: Matija i Luka su blizanci, gaze dvadesetu i fenomenalni su frajeri

Zvezda domaćeg glumišta Nataša Ninković u većini intervjua koje je dala tokom karijere nastojala je da fokus razgovora bude na ulogama i njenom odnosu prema profesiji kojom se bavi već dve i po decenije. Detalje iz privatnog života, koji deli sa suprugom Nenadom Šarencem i sinovima Matijom i Lukom, otkrivala je dozirano, „na kašičicu“.

Kako je pre nekoliko godina otkrila za magazin Glossy, prema naslednicima nije stroga, ali je neke granice ipak morala da postavi.

 

 

– Nisam stroga, ali postavljene su neke granice. Jedan je toliko samokritičan da mu nije potreban ničiji kriticizam sa strane, naprotiv, a drugi je više relaksiran, što opet mislim da nije loše. Naći će oni meru, sigurna sam – otkrila je glumica jednom prilikom i dodala da joj kada je roditeljstvo u pitanju, najteže pada preispitivanje da li sve radi dobro.

 

 

Blizanci Matija i Luka u međuvremenu su stasali u zgodne momke, a oni koji ih poznaju kažu da su izgled i lepotu nasledili od majke

Ovo je TAJNA koja je skrivena u Balaševićevim stihovima: Svi je povezuju sa Kosovom, ali njeno značenje je mnogo DUBLJE!