in

Ovo je žena koju je ubio Alek Boldvin: Evo šta je radila samo ČETIRI sata PRE smrti, nije ni slutila šta je čeka

Umrla je od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma “Rust”, a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu.

Halina je samo dva dana pre tragedije objavila video sa snimanja filma, na kojem se vidi kako jaše konja u pustinji. Nasmejana, srećna i puna entuzijazma snimala se dok je prolazila kroz pustinju sa kolegama na filmu.

“Jedna od prednosti snimanja vesterna je da možete da jašete konje kad imate slobodan dan”, napisala je nesrećna Halina.

Rođena u Ukrajini 1979. godine, Halina je odrastala u sovjetskoj vojnoj bazi u Arktičkom krugu.

Pohađala je Kijevski nacionalni univerzitet i diplomirala međunarodno novinarstvo pre nego što je počela da radi na britanskim dokumentarnim produkcijama kao istraživački novinar.

Kasnije se preselila u Los Anđeles i diplomirala na Konzervatorijumu Američkog filmskog instituta 2015. Godine 2018. bila je snimatelj u laboratoriji “21st Century Fox DP”, a godinu dana kasnije izabrana je za jednu od zvezda u usponu časopisa “American Cinematographer”.

– Tako sam tužan zbog gubitka Haline. I toliko besan što se to dogodilo na setu. Bila je sjajan talenat koji je bio apsolutno posvećen umetnosti i filmu – napisao je na Tviteru reditelj Adam Mortimer.

 

Ovako se neguje Riki Martin:  Pevač se kune u OVO, mogu i ŽENE da koriste, a ono najvažnije, potpuno je BESPLATNO