in

Ovo je Jelena, devojka Milana Marića? Starija je od glumca 19 godina, zbog njega je navodno NAPUSTILA porodicu

 

Milan Marić (31) trenutno je jedan od najpopularnih glumaca mlađe generacije, ali o njegovom privatnom životu malo se zna. 

Milana Marića smo imali priliku da gledamo u serijama “Vojna akademija”, “Besa”, “Državni službenik”, “Porodica”, a najveću popularnost je stekao ulogom Tome, u istoimenom filmu.

Nedavno se saznalo da je Milan, navodno, već dve i po godine u vezi sa Jelenom Pavlović (50), bivšom direktorkom jedne ugledne firme.

Marić i Jelena navodno žive zajedno, a ona je zbog njega ostavila porodicu. Glumca su više puta primetili da ulazi u u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, odnosno slobodno možemo reći, u kojem žive, piše Wanted!

Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma “Toma”, u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

– Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu.

Jelena je od Milana starija 19 godina, ali to im uopšte nije bitno – priča dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

Printscreen/Youtube

 

 

– Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: “Ljubav ne pita za godine”. Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici.

U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na tome joj mnogi zameraju.

Jelena je navodno veliki vetar u leđa mlađanom glumcu, a kako je uspešna u svom poslu tako bodri i Milana da sebe uvek prikaže u najboljem svetlu, piše Wanted!

Sanja Marinković postavila konkretno PITANJE i zapalila društvene mreže, KOMENTARI se samo nižu, a muškarci su ostali bez TEKSTA!

Pala je pokoja suza radosnica: Ove poznate mame su ispratile decu u PRVI razred