in

Ovako izgleda Megan Markl bez trunke ŠMINKE: U hit DOKUMENTARCU o kome bruji ceo svet, svi ŠOKIRANO gledaju u uplakanu vojvotkinju

Od kada je objavljen Netfliksov dokumentarac, tačnije prve tri epizode od ukupno šest, Veliku Britaniju tresu eksplozivne izjave Megan i Hari koji tvrde da su bili žrtve i monarhije, ali medija koji su želeli da trajno uruše njihov imidž u javnosti.

I dok cela Velika Britanija sada polemiše o tome ko je u pravu a ko ne, pojavile su se i neviđene fotografije Megan i Harija s početka njihove veze. 

Ipak, svi su primetili snimak Megan Markl, na kome plače, bez trunke šminke u košulji, dakle prizor koji nikada do sada nismo videli. 

Screenshot/Netflix

 

 

– Stvarno želim da pređem na drugu stranu svega ovoga. Ne znam više šta da kažem. Nažalost, nas koji sve ovo treba da izdržimo, oni nas uništavaju”, reči su koje je Megan izgovorila na datom snimku, pritom se rasplakavši.

“Lepa žena, ali ružna duša”, “Izgleda isto kao i kada je bila dete, ali izgleda da je kozmetičkim putem sklonila pegice”, “Najbelja osoba iz mešovitog braka koju sam video”, “Niko ne može da napravi svilenu trobidu od svinjskog uva, pa ni tvoja šminkerka, Megan”, samo su neki od na hiljade komentara na ove fotke Megan u prirodnom izdanju.