in

Otkrivena tajna “buldog” vilice Marlona Branda u Kumu: Evo šta je NOSIO u ustima tokom snimanja

Naime, Marlon Brando je tokom celog snimanja nosio specifičnu protezu, a kako bi se na istu navikao, navodi se da mu je bila neophodna pomoć zubara, pa čak i protetičara.

Marlon Brando će ostati upamćen kao veliki holivudski zavodnik i miljenik žena, a proslavio se već sa 24 godine. Film “Tramvaj zvan čežnja” i Brandova gluma u njemu opisani su kao revolucija u američkoj kinematografiji, a koliko je bio posvećen glumi govori i čevna anegdota koja se odigrala jop dok je pohađao časove glume.

Naime, kada jeBrando bio na času, rečeno je njemu i ostalim đacima da glume kokoške na koje pada nuklearna bomba. Svi su počeli da kokodaču i trče u panici, dok je Marlon mirno seo i pravio se da polaže jaje.

Kada su ga upitali zašto je to uradio, Marlon je rekao “Ja sam kokoška, šta ja znam šta je nuklearna bomba?”

Uloga Vita Corleonea u “Kumu” iz 1972. ponovo je označila uspeh u njegovoj karijeri i donela jednu potpuno novu energiju, a za tu je ulogu osvojio i svog drugog Oskara. 

Ceo život su ga pratile intrige, a žene su ga i dalje obožavale. Istina i on je obožavao žene. Tako je i jedna od urbanih legendi i glasina koje nikada nisu potvrđene u potpunosti i to  da je dugo godina bio u ljubavi sa Marilyn Monroe, kojoj se jedne godine pojavio u hotelskoj sobi i navodno nije iz nje izišao čak tri puna dana.