in

“Osećam se voljeno”: Anđelka Prpić po prvi put javno rekla šta misli o tračevima koji danima kruže o njoj

Vest da glumica Anđelka Prpić čeka bebu sa drugom svog bivšeg muža, ozbiljno je podelila srpsku javnost. Anđelka se do sada nije oglašavala u medijima kako bi potvrdila ili demantovala ovu vest, ali javnost je nestrpljivo čekala bilo kakvu novu informaciju o njoj.

Sada ju je i dobila! Anđelka je gostovala u Jutarnjem programu Prve televizije, gde je voditelji Mariji Savić Stamenić otkrila šta misli o iznenadnom interesovanju javnosti.

– Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari, to mi je primitivno. Kao ‘smrdi mi, ali nema veze’. Ne, nije fino, smrdi mi, to je primitivno.  Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti.  Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam” poručila je Anđelka i dodala: 

“Osećam se ušuškano, srećno, ispunjeno. Osećam se voljeno i radujem se novoj godini koja dolazi”, rekla je uz osmeh. Povodom priča o ljubavnom životu, kazala je da nije toliko važno što je ona meta interesovanja i priča, već da se to tiče i njene porodice, pre svega njenog sina.

“On je pokazao da je zreo, odgovoran i socijalno inteligentan”, blistala je Anđelka govoreći o malom Jakši koji je, u protekloj godini, čak snimio i film. To je, kako je kazala, bio jedan od najsrećnijih događaja u protekloj godini. Sudeći po ovim rečima, glumica je uspela da dečaku obezbedi mirnu luku i srećan porodični dom.

“Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide”, citirala je Marija Duška Radovića, a Anđelka samo dodala tajanstveno: “A onda otkrijemo da je bila tu – pored nas.”

 

 

BONUS VIDEO