in

“Oni tečno govore jezik koji mi NE RAZUMEMO”: Džordž i Amal Kluni OTKRILI koje talente su nasledili njihovi četvorogodišnji BLIZANCI

Ceo svet je te 2014. godine pratilo venčanje jednog od najpoželjnijih muškaraca u svetu šoubiznisa, lepe londonske advokatice Amal Alamudin i Džordža Klinija u Italiji.

Poznati holivudski par ne krije oduševljenje prema toj mediteranskoj zemlji, a najviše su zaljubljeni u jezero Komo, gde imaju i predivnu vilu, a tu njihovu strast dele i četvorogodišnji blizanci El i Aleksandar.

Oni često borave u Italiji, pa nije ni čudo kako su i njihova deca naučila italijanski jezik. Kluni je nedavno  u razgovoru s „E! News’Daily Pop“ , otkrio kako El i Aleksandar osim engleskog govore i italijanski jezik. Blizanci Kluni već su naučili da plivaju, a pričaju i dva jezika, ali kako kaže glumac postoji i jedan problem.

– Oni tečno govore italijanski, ali Amal i ja ga ne znamo – kroz smeh je rekao glumac i reditelj, piše T portal Iako ih slavni tata sudeći prema svemu ipak ne uči stranim jezicima, nešto drugo će ipak naučiti od njega, a to je i Amal otkrila u intervjuu za „Entertainment Tonight“: – Zasad ih uglavnom podučava nekim šaljivim podvalama. Videćemo što će se iz toga razviti – rekla je 43. godišnja Amal.

Džordž je na to u svom stilu rekao: – Pa, mislim da im se to s vremenom zaista može isplatiti – Dodao je da uživa da uči svoju decu da rade stvari koje šokiraju njihovu mamu. Inače, kako se pisalo, Klunijevi su se preporodili kad su se nakon dve godine odlaska vratili u svoj dom u jezeru Komo u Italiji. – Oni su neverovatni roditelji. Džordž je tako zabavan tata, deca ga obožavaju – otkrio je ranije jedan izvor.

Milica Mandić EKSKLUZIVNO za Naj ženu: "Volela bih da glumim u akcionom filmu sa Bjelom i Kojom"