in

Ona je zvezda teniskih turnira: Poznata je po ispijanju piva, na šta su muškarci ostali zabezeknuti, a njen izgled je BRUTALAN

Kada na teniskom turniru koji sa mnogo pažnje gledao ceo svet najboljim igračima planete šou krade plavuša iz publike, ona mora da ima neku supermoć. Megan Laki, Amerikanka o kojoj se ovih dana priča zbog pojavljivanja na US Openu, oduševila je mnoge muškarce širom sveta.

Iako je zauzeta, što se videlo i u prenosu i na njenom Instagramu, Megan je postala poznata muškarcima sa raznih krajeva planete. Razlog za to je njeno umeće ispijanja piva, jer je u direktnom prenosu dva puta eksirala punu čašu! A to se ceni…

I samo nekoliko dana trajale su spekulacije o tome ko je ona!

Printscreen/Instagram

 

 

Devojka koja lako i brzo ispija pivo mogla bi uskoro da postane svetski poznata jer broj njenih pratilaca na društvenim mrežama raste, a novi fanovi pronalaze slike na kojima baš i nije obučena. Ona je jedna od zvezda ovogodišnjeg US Opena!

Pogledajte kako izgleda Megan, devojka koju kamera obožava:

Printscreen/Instagram

 

Amerikanku koja je veliki ljubitelj sporta pa je tako povremeno možete naći i na utakmicama bejzbola ili košarke kamere su uhvatile tokom meča Roberta Bautiste Aguta i Feliksa Ože-Aljasima. Mladi Kanađanin je dobio taj susret, ali je u polufinalu lako zaustavljen od Đokovićevog protivnika u finalu, Danila Medvedeva.

Printscreen/Instagram

 

 

 

"Isti mama": Ovako izgledaju Šakirini SINOVI kojima je slavna pevačica dala SRPSKA imena

Naomi Kembel isterala ISTINU na vidalo: Evo kako je Crna pantera postala mama u 51. godini