in

“Ona je jako OPASNA”: Princ Hari opleo po Kamili PARKER i otkrio zašto ni Vilijam ni on nisu želeli da se ČARLS oženi njom

Glavni njegov neprijatelj je, prema njegovim izjavama, Kamila Parker-Boulz, sada zvanično kraljica supruga Velike Britanije.

Godinama je ona bila označena kao “druga žena”, a Hari kaže za nju da je pravo “zlo”. I danas se seća kako mu je bilo prvi put, pri susretu s nekadašnjom očevom ljubavnicom. “Kao kad treba da primite neku injekciju – kažu vam da zatvorite oči i da nećete ništa da osetite”, priseća se. Kamila je, tvrdi Hari, “veoma opasna”, a evo i zašto.

 

Tanjug/Ap

 

 

Ona je ta koja je “trgovala informacijama” sa štampom, kako bi je pridobila da pišu što pozitivnije priče o njoj. “Te njene veze sa medijima će završiti sa ljudima ili mrtvima na ulici”, glasila je senzacionalna izjava princa Harija koja je sinoć uzdrmala svet.

“Sa obe strane je postojala spremnost da se trguje informacijama”, tvrdi Hari. “A Vilijam i ja smo samo želeli da je otac ne oženi. Nismo imali ništa protiv njihove veze, ali nismo hteli da nam bude maćeha. Zamišljao sam da će biti kao u bajkama.”

Prema tvrdnjama iz palate, ovo je postupak koji kralj Čarls nikad neće oprostiti. “On je svojevremeno izjavio da su njegova vrata uvek otvorena za Harija, da uvek može da dođe na večeru. Jedina crvena linija će biti ako napadne Kamilu”, kaže ovaj poznavalac prilika na dvoru. A nju je Hari upravo prešao. 

 

BONUS VIDEO