in

Ona je FATALNA PLAVUŠA iz Top Gana: Bila je tiha patnja muškaraca širom SVETA, a danas je NEPREPOZNATLJIVA

Kovrdže u kosi, lepo lice i vitko telo lansirali su Keli u zvezde, a nakon tog velikog uspeha koji je podelila s Tomom Kruzom otvorila je bar, radila s narkomanima i alkoholičarima, podučavala mlade glumce i prihvatila uloge u nekoliko niskobudžetnih filmova. Tom Kruz s druge strane od Holivuda uzima sve što može, a pri tom mislimo na milione dolara i akcione filmove. Da bi opstao i ostao na vrhu, morao je, naravno, da izgleda vrlo slično kao 1986. kad je ljubio Keli ispred kamera.

Njihove današnje fotografije najbolje objašnjavaju zašto Keli nije ni bila opcija za nastavak “Top Gana”, a Tom je momentalno dobio ulogu. 

Ovako danas izgleda

Keli se u javnosti retko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi je jedva prepoznaju jer se jako promenila. Godine su učinile svoje pa je Keli prestala da brine o kilogramima, a skratila je i nekad prepoznatljivu plavu kosu.

Profimedia

 

 

Nekad uspešna glumica godinama je pokušavala da se vrati na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge niko nije nudio jer se opustila i odbijala da ide na estetske operacije.

Keli se udavala dva puta, ima dvoje dece, a 2010. godine svetu je priznala da je lezbijka.