in

Ona je bila najveća ljubav Dude Ivkovića: Nena se nije često pojavljivala u javnosti, prelepa je a naš čuveni trener je obožavao

 

Tužna vest probudila je Srbiju u četvrtak. Velikan jugoslovenske, srpske i evropske košarke Dušan Duda Ivković preminuo je u 78. godini.

Dušan Ivković rođen u Beogradu 29. oktobra 1943. Bio je jedan od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena, svakako najuspešniji selektor košarkaške reprezentacije Jugoslavije na šampionatima Evrope na kojima je osvajao medalje. Predvodio je tokom karijere brojne ekipe, od Partizana, Olimpijakosa do kluba “CSKA” iz Moskve, ali i našu reprezentaciju na najznačajnijim sportskim takmičenjima.

Osim toga što je bio vrsni trener, njegovi najbliži su svedoci da je bio i dobar čovek, otac, prijatelj, a pre svega suprug.

Za Dušana Dudu Ivkovića, naš najuspešniji sportista Novak Đoković je rekao da je “otac svih u srpskom sportu”. Dobro je poznata naša narodna izreka da iza svakog uspešnog čoveka stoji jaka žena.

Printscreen/Facebook

 

Duško i Nena se nisu često pojavljivali u javnosti, zbog toga je svako njihovo pojavljivanje izazivalo posebnu pažnju. Nena je, u skladu s poslom svog supruga, neretko u životu menjala adrese i živela s njim i njihovom porodicom na relaciji Srbija-Grčka, i uvek bila Dudina podrška u najlepšim, ali i u najtežim trenucima. 

Printscreen/Facebook

 

Ona se držala podalje od medija. Kada bi se povremeno pojavi u medijima sa slavnim trenerom, svaki put je ostavljala utisak prirodnom lepotom i interesantnim stilom.

Printscreen/Facebook

 

Nena Ivković odiše damskim stilom. Doterana je od glave do pete, ali umereno. Skladan stajling sa samo dve boje, govori o njenom klasičnom stilu. 

Vrlo malo šminke odaje utisak da ne želi da privlači posebnu pažnju

Sa suprugom Nenom ima dva sina Petra i Pavla.

Stravična sudbina slavne glumice:  SILOVANA je na snimanju,  a potom je pokušala SEBI DA ODUZME ŽIVOT!

Skinuli se do GOLE KOŽE, ali stvarno! Vrela "gomila" grupe Maneskin ostavila sve bez teksta ovim prizorom!