in

Ona će večeras da ga TEŠI: Ovo je žena Medvedeva, koji je izgubio u polufinalu od Novaka Đokovića

Ruski teniser je konačno šokirao sve odlukom da preda meč, nakon što je Novak Đoković osvojio drugi set koji je obeležila velika borba i jednog i drugog tenisera. Medvedeva će večeras tešiti njegova supruga Darija.

Hajde da se upoznamo sa ljubavnom pričom ovog para.

Još 2018. godine Darija i Danil su rekli sudbonosno da, i to posle četiri godine zabavljanja. To je bila mala privatna ceremonija. koja je bila održana u Moskvi, a Rus je više puta javnosti naglašavao da je ona njegova srećna amajlija, kao i najveća podrška.

 

 

Par se upoznao kada je Danil imao tek 18 godina, a inače se i sadašnja njegova supruga bavila tenisom. Lepa plavuša je dominirala na terenu, ali je zbog povreda morala da se oprosti od reketa rano.

– Sjajno je što razume tenis, zna da ne možemo da idemo u šoping pre meča, razume da sam nekada zauzet od 8 ujutru do uveče. Možda nije lako navići se na to, posebno ako ne razumete tenis. Ona mi je pomogla da postanem bolja osoba i bolji igrač – rekao je teniser jednom prilikom.

Medvedev je čak jednom prilikom 2019. godine istakao kako je ona najvažniji član njegovog tima, kao i najveća sreća i podrška.

– Dala mi je mnogo samopouzdanja. Uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak u kom sam počeo da napredujem – objasnio je.

Inače, ova mlada dama je završila studije žurnalistike, a radi u jednoj privatnoj kompaniji.