in

On je ALFA muškarac, a PLAŠI se svoje žene: Mišićavi Akvamen priznaje da nije “KRALJ” u svojoj KUĆI

Glumac sa neobičnom kombinacijom gena sebe opisuje kao mirnog porodičnog čoveka i najsrećniji je kada je kod kuće. Nakon 20 godina života u Ajovi, vratio se na rodne Havaje gde kaže da se oseća najbolje i da su njegovi koreni upravo tu!

Na velikoj sceni Džejson (42) proslavio se ulogom Khale Droga u seriji “Igra prestola”, a postao je globalna zvezda epskih razmera nakon što je otelotvorio superheroja Akvamena.

I dok na malim ekranima i velikom platnu uglavnom glumi alfa muškarce, za sebe kaže da je u stvarnosti potpuna kontra likovima koje najčešće glumi.

– Možda izgledam opasno, ali uopšte nisam. Nemam nikakvu sličnost sa Khalom Drogom. Nisam čak ni kralj svoje kuće! Potpuno se plašim svoje žene – otkrio je Momoa u intervjuu za “Men’s Health”.

I dok se zvezde njegovog kalibra često povezuju sa brojnim skandalima i brojnim aferama, Džejson od 2007. godine je u skladnom braku sa svojom 12 godina starijom koleginicom Lisom Bonet, sa kojom ima dvoje dece a u pomenutom intervjuu priznao je da je jedva skupio hrabrosti da je pozove na sastanak.

Upoznao ju je dok je boravio u hotelskoj sobi, oduševljen, ali i užasnut činjenicom da je upoznao glumicu koja ga je očarala dok je još bio dečak.

– Kada sam imao osam godina, video sam je na televiziji i rekao: “Želim je” – otkrio je u intervjuu za “The Late Show” 2017. godine, a nedavno joj je i priznao to!

Isplivali novi dokazi o smrti Merilin Monro!? Stručnjaci tvrde da nije bilo SAMOUBISTVO, a pominju i KENEDIJA