in

Olivija Njutn Džon je treći put pobedila KANCER: “Ovako sam se izborila, bila je to divna vožnja”

Sedamdesettrogodišnja glumica je australijskim medijima pre četiri godine potvrdila informaciju da su joj lekari po treći put otkrili tumor, ovog puta na kičmi.

Kako je izjavila, uz radioterapiju lečila se i prirodnim metodama, a tokom postupka lečenja trudila se da ostane optimistična. Uz to, bila je sigurna da će i ovog puta dobiti bitku sa ovom opakom bolešču.

Printscreen/Youtube

 

Olivija je prvi put pobedila rak dojke 1992. godine, dok je drugu bitku sa tumorom u ramenu dobila pre devet godina.

Zbog svojih zdravstvenih poteškoća, odlučila je da iskoristi svoju slavu, novac i uticaj da osnuje „Vellness i istraživački centar za rak Olivia Nevton-John u Melburnu, Australija“, koji ima preko 200 kliničkih ispitivanja u toku.

Nedavno je Olivija dala intervju za “NHK World Japan’, tokom kojeg je razgovarala o tri odvojene dijagnoze i borbi sa rakom. Intervju je obavljen nakon što je dobila nagradu od japanske vlade za „muziku, kulturu i prijateljstvo“.

Olivija, koja sada ima 73 godine, uporni је zagovornik holističkog pristupa zdravlju i životu. Njen muž Džon, koji se vidi ispod, bivši je lovac na blagajnike i stručnjak za biljne dodatke koji je godinama istražujući džungle Amazonske prašume.

Među temama o kojima se razgovaralo je njena sklonost kupanju u šumi, meditacija i zadržavanje zahvalnosti bez obzira na to šta joj život baci.

BONUS VIDEO