in

Oglasila se ĆERKA Aleka Boldvina: Optuživala je oca da je ZLOSTAVLJA, a evo šta je rekla nakon UBISTVA

Mlada Ireland (26) koja se ugledala na slavnog oca i takođe uplivala u svet glume, ali zbog njene neverovatne lepote zakucala je i na vrata modne industrije gde se proslavila kao manekenka.

Povodom celog slučaja u vezi njenog oca, koji je ubio Hačins, oglasila se na Instagramu:

– Šaljem ljubav i podršku porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem isceliteljske misli Hoelu Souzalu. I volela bih da mogu da zagrlim tatu baš jako danas – napisala je glumica i manekenka.

Printscreen/Instagram

 

 

Međutim, pored ove dirljive poruke, Ireland je takođe na svoj Instagram stori objavila da neće dati izjave novinarima i ovom prilikom svima koji imaju njen broj i žele da ga dele, poručila je sledeće:

– Slobodno obrišite moj broj i nemojte više nikada da me kontaktirate.

Glumac inače ima sedmoro dece pored Ireland koju je dobio dok je bio u braku sa Kim Besindzer. Međutim posle devet dugih godina, Alek i glumica Kim su rešili da se raziđu, a pošto im je razvod bio dug i težak, nisu ostali u najboljem odnosu.

Međutim, Alek nije uspeo ni da sačuva dobar odnos sa ćerkom, pa je naslednicu jednom prilikom davne 2007. godine nazvao “nepristojnom svinjom”, a ona je tada imala samo 11 godina. Iako mediji prenose da joj se kasnije izvinio, njihov odnos je počeo da se raspada.

Razlog zbog kog se Boldvin naljutio na ćerkicu je taj jer se nije javila na telefon. U tom period ona je živela sa majkom i nije bila kraj telefona. Pošto je bio besan, ostavio joj je glasnovnu poruku u kojoj je izgovorio mnogo uvredljivih reči.

Posle 24 godine konačno se SAZNALO sve o SMRTI princeze Dajane: Progovorio je novinar koji je PRVI stigao na mesto pogibije

Oženio se potomak Romanovih: Prvo "KRALJEVSKO" venčanje u Rusiji posle jednog VEKA