in

Oglasila se BIVŠA žena pokojnog Marka Živića: Evo šta je Nataša Pavlović imala da kaže o svom prvom MUŽU

Poznata voditeljka emisije “Praktična žena” Nataša Pavlović bila je u braku sa glumačkom legendom Markom Živićem. Njihova ljubavna romansa se završila nakon samo četiri godine i sa tom odlukom su šokirali javnost, jer se za njihovu ljubav pričalo da je filmska i velika.

Međutim, život ide dalje, a glumac je posle razvoda u javnosti pojavljivao sa drugim devojkama, dok se Nataša udala i dobila dvoje dece.

Iako nisu više bili romantično umešani, veruje se da su ostali u dobrim odnosima, a o ovoj tvrdi svedoči i današnja Natašina objava koju prenosimo u celosti:

 

– Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova – napisala je Nataša u opisu objave koju je objavila na Instagramu.

 

Pravo sa terena otišao je u KUHINJU, čak i NOVAK ĐOKOVIĆ riba šerpe i tiganje: "Radim treću smenu, da nešto zaradim"