in

Odvratni NADIMCI: Otkriveno kako su se princeza DAJANA i KAMILA međusobno VREĐALE!

Kamila Parker, vojvotkinja od Kornovola, očigledno je oduvek bila najveća ljubav princa Čarlsa. Uprkos protivljenju njegove porodice, a i činjenici da je bio u braku sa ženom koju su smatrali dostojnom svoje titule, za njega je postojala samo jedna — Kamila. Ili, kako ju je on uvek zvao, Gladis.

Čak i pre nego što je njihovo prijateljstvo preraslo u strastvenu vezu 20. i 21. vek, princ je smislio ovaj nadimak za svoju ljubavnicu, dok je ona njega zvala Fred.

Međutim, malo je poznato da je i princeza Dajana, takođe smislila nadimak za ženu kojoj je njen suprug odlazio svake večeri i koju nije mogla da podnese.

Kako je Simon Simons, bliska prijateljica pokojne Dajane, ispričala u svojoj knjizi “Dajana: Poslednja reč”, princeza je Kamilu Parker zvala Rotvajler jer “ona izgleda kao pas — a i kada bi zarila zube u nekoga nije htela da pusti”.

Ipak, Dajana nije jedina koja je koristila pogrdne reči za svoju suparnicu. Prema navodima kraljevskog biografa Toma Bauera, uvek uglađena vojvotkinja od Kornovola Kamila Parker imala je isto tako uvredljiv nadimak za Dajanu. Zvala ju je Luda krava, a prvi put je upotrebila ovaj izraz kako bi opisala Čarlsovu zvaničnu suprugu nakon što je Dajana dala čuveni intervju za BBC.

Profimedia

 

— Bilo nas je troje u braku, pa je bilo pomalo gužva — čuvena je rečenica kojom se Dajana osvrnula na to što su njen suprug Čarls i Kamila decenijama održavali vatrenu aferu.

Navodno je Kamila smatrala da “Luda krava” nema prava da se žali na to što je princ Čarls vara jer se i sama “probija kroz telohranitelje”.

EPA

 

9. aprila 2005. godine, u Kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, nakon  decenija čekanj, princ Čarls i Kamila zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav. Njihovi roditelji nisu prisustvovali venčanju — umesto njih, tu su bili Čarlsov sin princ Vilijam i Kamilin sin, ali se kraljica sa suprugom kasnije priključila i organizovala svečani prijem.