in

Odrastala u SIROMAŠTVU, radila na NJIVI: Proglašena je OČAJNOM glumicom, ali NAJSEKSEPILNIJIM modelom, Sindi sada puni 56, ali i dalje je žele

 

Zanimljivo je to da je pre nego što se pojavila u svetu mode upisala fakultet hemijskog inženjerstva, a kada je imala samo osam godina brat joj je preminuo od leukemije.

Svakog leta je radila na poljima kukuruza, a jednom prilikom je zamalo udavio piton.

Sindi iz Dekalba u Ilinoisu bila je prvi supermodel koji je pozirao za “Plejboj” koji ju je stavio na peto mesto najsek*epilnijih žena u 20. veku.

Pojavljivala se na više od 600 naslovnih strana nbajprestižnijih časopica, poput “Voga” i Ela”. Svi su je želeli u kampanjama i na revijama: “Šanel”, “Dolče i Gabana”, Đanfranko Fere, Roberto Kavali, Oskar de la Renta, “Živanši”.

Pripada je generaciji prvih supermodela, sa Naomi Kembel i Kristi Tarington vodila je restoran u Holivudu. I danas je aktivna u modnoj profesiji. Naravno, ne istim intezitetom kao ranije, ali zasada se nije povukla iz javnog života.

Suvišno je reći da su bili među najpraćenijim parovima sveta, kao i među onim anjatraktivnijim. Ali nikada nisu ostavljali utisak “pravog para”.

“Kad sam se udala za njega, on je imao 42 godine, ja 25. Bila sam mlada, a on je bio Ričard Gir. Bili smo zajedno šest godina, a u braku smo proveli dve. Kad se sretnemo, skoro da moramo da se predstavljamo jedno drugom, jer se uopšte ne viđamo. Prijatelji smo, ali se ne družimo… Kada sam počela da postajem osoba koja sam danas, bilo je kasno da spasemo brak”, ispričala je manekenka nakon razlaza.

Utisak da nikada nisu bili pravi par pokazao se tačnim.

Sindi je brzo našla novu ljubav i to najveću životnu ljubav, Rendija Gerbera za kog se udala 1998. i sa kojim je i danas.

"Sad znam kako duša boli": Ada Kanački se emotivnom porukom oprostila od svog Brunera - Kako bez tvog osmeha!