in

Odrasla je uz majku koju je jurila POLICIJA, a onda je napustila školu i UDALA se: Retko se priča o burnom životu Demi Mur

Demi je odrastala u prilično destruktivnom okruženju. Naime kako navodi zbog oca su se često selili po SAD, pre nego što je izvršio samoubistvo dok je Demi bila veoma mlada. A njena majka je imala dosije u policiji jer su je često hapsili zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja požara, prenosi “B92”.

Uz sve zdravstvene probleme koje je mlada od malih nogu ova burna prošlost je izuzetno utcala na Demino odrastanja. Glumica je napustila srednju školu i drogirala se. 

Sa 17 godina upoznala je muzičara Fredija Mura, sa kojim je napisala tri pesme i udala se 1980. godine. Bili su u braku pet godina. Samo dve godine kasnije, udala se za glumca Brusa Vilisa, sa kojim je provela 13 godina u zajednici i sa kojim ima troje dece – Rumera (32), Skauta (29), Talulu (27).

Pet godina kasnije, tačnije 2005. godine udala se za glumca Eštona Kučera, od kojeg se razvela sedam godina kasnije.

– Inside out je pre svega ženska priča, to je priča o ženi koja je slučajno postala jedna od najpoznatijih glumica svih vremena… Mislim da će čitaoci biti iznenađeni ovom knjigom – rekla je Dženifer Bart, izvršna urednica “Harpera” i dodala je da je to priča o opstanku, uspehu, predaji, ali i o borbi.

Bojsi, dobrodošao kući! Zvezda serije Mućki uskoro postaje Srbin, ovo je dokaz ljubavi prema našoj zemlji!