in

Od teške ZAVISNICE do blistave LEPOTICE: Do pre par nedelja se “raspadala” od DROGE, a onda se pojavila u Kanu i sve ŠOKIRALA izgledom

Nakon niza zabrinjavajućih javnih pojavljivanja, poznata manekenka i glumica Kara Delevinj ovih dana izgleda mnogo bolje i lepše.

Kada su procurele njene slike u neprepoznatljivom stanju, svima je bilo jasno da ona nije zdravstveno i psihički dobro. Ponašala veoma čudno, neartikulisano, rašćupana kosa i ona bez obuće svima je ulila brigu i strah. 

 

 

Tada su svi verovali da ona ima ozbiljnih problema sa opijatima, već pričalo o tome, a tadašnja slika je samo to sve potvrdila.

Ipak Kara je dokazala da je jača od svih priča i pretpostavka tako što se pojavila se juče na održanoj zabavi medijske kuće “Fremantle Photocall” u Kanu te je sve ostavila bez daha.

Profimedia

 

 

Za tu priliku ponela je malu crnu haljinu sa izrezima u predlu grudi. Ona je savršeno istakla je njen struk i učinila da manekenka izgleda fantastično.

Profimedia

 

 

Mnogi su komentarisali da nikada nije bila mršavija ali istina je da ona nikada nije ni krila od javnosti da ima problema sa narkoticima. Nadajmo se da se sada zaista izborila sa njima i da su loši i crni dani iza nje.