in

Novi detalji iz života pokojne PRINCEZE: Mnogi misle da je Dajana imala NAJLEPŠU prosidbu, a evo šta je princ Čarls STVARNO uradio

U dokumentarnom filmu “Čarls i Di: Istina iza njihovog venčanja” pojavljuju se novi detalji o prosidbi princeze Dajane i i princa Čarlsa. Ovo je priča koja nema kraja, jer se stalno povljuju detalji koje bacaju potpuno novo svetlo na njen život i smrt.

Iako mnogo misle da je prosidba princa Čarlsa bila romantična, to je daleko od istine, piše The Mirror.

Naime u novom dokumentarnom filmu Kanala 5 (Channel 5) “Čarls i Di: Istina iza njihovog venčanja”, urednica magazina “Majesty”, Ingrid Suars otkrila je detalje koji su šokirali svet. Prosidba je bila sve, samo ne romantična.

Princ Čarls je predložio da prosidba bude u dečjoj sobi, kako bi Dajana imala osećaj topline doma u kojem se nalazi.

Tanjug

 

Dajana je imala samo 20 godina kada je došla u posetu dvorcu Vindzor, a princ je 13 godina stariji od nje. Nije imala pojma da će joj ova poseta promeniti život.

Kada je Dajana čula pitanje o udaji i to u dečjoj sobi, ona je momentalno prasnula u smeh. Počela je nekontrolisano da se smeje.

– Mislim da su to verovatno bili samo njeni živci. Nije mislila da je to najromantičnija prosidba, ali je imala ponudu – izjavila je Ingrid.

Biograf Kristofer Vilson govorio je u ovom dokumentarnom filmu.

Tanjug/Ap

 

 – Nije to očekivala i bila je iznenađena. Princ Čarls je nije podigao u naručje i zagrlio ili učinio bilo šta od stvari koje bismo mogli da učinimo kada predložimo brak onome koga volimo. Pozvao je svoju mamu, samo da bi rekao ‘eto, sad sam to učinio. Zamolila si me da se oženim i to sam uradio – otkrio je Kristofer.

Nakon prosidbe, Dajana i Čarls sreli su se čak 12 puta, a svi su znali da je verena za budućeg kralja.

 – Rekao je ‘shvataš li da ćeš jednog dana biti kraljica’. A ja sam mu rekla ‘Toliko te volim, toliko te volim’. Odgovorio mi je rečenicom ‘šta god ljubav znači’. Rekao je to tada. I mislila sam da je to super, da mi je uzvratio –  priznala je svojevremeno pokojna princeza Dajana.

BONUS VIDEO