in

Nju je NAJVIŠE voleo: Marko Živić je prekinuo snimanje emisije UŽIVO samo da bi joj čuo glas

 

Marko Živić je danas izgubio svoju bitku sa životom. Ostaće upamćen po mnogobrojnim ulogama u domaćim filmovima, ali i kao vrlo emotivan čovek.

Marko Živić, Rade Ćosić i reditelj Marko Jovičić gostovali su u pomenutoj emisiji povodom premijere predstave “Tamo daleko”, koja je bila održana 30. marta u “Kombank dvorani”.

Na početku razgovora o predstavi, Marko Živić je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu za voditelja Dejana Pantelića.

– Ja sam Kruševljanin, moja majka se uvek buni kada joj ne javim da gostujem u nekoj emisiji. Biljana se zove mama. Izvinjavam se gledaocima, ali jedna je majka. Jel mogu samo da je pozovem, staviću je na spikerfon? – upitao je Marko, na šta je voditelj naravno odgovorio potvrdno.

– Halo mama, ja sam sada kod Dekija u “150 minuta”, nisam stigao da ti javim, pa mi je sad Deki dozvolio. Upali da gledaš – rekao je Marko Živić, što je izazvalo smeh u studiju.

– Evo uključila sam televizor, hvala Dekiju, pozdravljam vas sve, celu ekipu – odgovorila je Živićeva mama Biljana, a ova situacija izazvala je veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Kajli slavi 24. rođendan u ZLATU I SVILI, Kim joj je OVAKO ČESTITALA veliki dan!