in

Njen duet sa Merlinom pevao je ceo Balkan: Posle razvoda se odala ALKOHOLU, a onda je usledeo KRAH, sada radi na njivi i sadi beli luk

Na početku smo je slušali pod imenom I. Bee kada je pevala čuvene hitove “Šumica”, “Imam te”, “Na moj znak”. Međutim, proslavila se kasnije u malo drugačijem žanru, snimila duet sa Dinom Merlinom („Godinama“), a onda nam se izgubila iz vida.

 

 

Velika pop zvezda je doživela veliku transformaciju. Objavila je fotografije iz mesta koje nimalo ne liči na glamurozne muzičke pozornice niti male ekrane. Njena fotografija iz štale privukla je veliku medijsku pažnju.

 

 

Pre nekoliko godina Ivana se sa porodicom preselila u Staru Drenčinu, kod Siska. Seoski život očigledno joj prija, a i seoski radovi.

„Samo prirodno!“, napisala je pored „pastoralnog“ prizora, pokazavši da se za ovo vreme koliko je nema u žiži javnosti prilično izveštila u čišćenju štale. Kosu je vezala u rep, obula gumene čizme, dohvatila lopatu i – eto odlične vežbe za jačanje tela, a i duha.

 

Odbila je da UMRE u tišini: Danas bi Isidora proslavila 54. rođendan, a u poslednjoj ispovesti do detalja je opisala svoju borbu sa KANCEROM