in

NIJE NI RAŠA, NI IVAN MARINKOVIĆ Ovako izgleda najveća ljubav Goce Tržan, on je muškarac koji je za pevačicu uradio nešto neverovatno!

Bivši dečko Goce Tržan, pred kojim je svojevremeno držala čuveni “koncert za jednu osobu”, Dejan Dragojlović, bio je njena velika ljubav.

Iako je njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza tvrdio da je reč o marketinškom triku,Goca je oštro reagovala, iznela svoju stranu priče i sa svojim kumom Pecikozom prekinula saradnju.

– Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album “Želim da se promenim”. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu – objasnila je Goca u emisiji “Iz profila”.

Ipak, ljubav nije opstala, a Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

 

Žene su ludele za njim, ali se sve promenilo u SEKUNDI: Umro na strašan način, a za njim i supruga, JEZIVA životna priča SUPERMENA