in

Nije bilo kao što je prikazano na filmu: Četvrta žena TOME ZDRAVKOVIĆA otkrila ISTINU sa njihovog venčanja!

Toma Zdravković poslednjih 18 godina života proveo je sa Gordanom, trećom suprugom, koja je i ove godine došla da obiđe njegov grob, ali i da pogleda filmsko ostvarenje o pevačevom životu. 

Pričajući o svom životu sa legendarnim Tomom, ona naglašava da su njih dvoje gajili poseban odnos i da ga je ona u svemu razumela. Budući da je već tada bio bolestan i da mu je bila potrebna, pre svega, mirna luka, ona se trudila da ga u svemu prati i hrabrila ga da svaki dan provede najlepše što može.

 

 

– O filmu “Toma” ima samo reči hvale, ali kaže da je u njemu naglasak na emociji a ne biografiji velikog pevača. “Na primer, naša je bila jako čudna. Svadba? Nije svadba! Mi smo zakazali venčanje tako što sam ja uključila sedam-osam žena pod haubu da se suše, otišla sam, venčala se, on je odveo kumove na piće, a ja sam se vratila da radim – ispričala je Gordana Zdravković u emisiji Uranak na TV K1.

Uz smeh voditeljke Jovane Joksimović i njene reči kako je “bolje što je u filmu drugačije prikazano jer ovo uopšte nije romantično”, Gordana je potvrdila da nije romantično, ali jeste neobično, jer tako nešto nikad niko nije uradio.

Svi su se čudili, ali ja sam i sama rekla – šta će ti više svadbi, imao si ih četiri. Ali smo zato napravili krštenje sinu i Toma je tu bio glavni – završila je Gordana.

Slavna glumica rodila je ćerku u 54. godini, sada svakodnevno nailazi na KRITIKE i OSUDU: "Kako se USUĐUJEŠ, ti si BABA"