in

Ni Kejt Midlton nije od KAMENA: Zbog ODLUKE koju je morala da donese, bila je van sebe od STRESA, sada je sve PRIZNALA

Svima omiljena britanska princeza i buduća kraljica, Kejt Midlton, poznata je kao žena koja nikada ne skida osmeh sa lica. Za razliku od svoje snaje, Megan Markl nema naviku da jadikuje i priča o svojim intimnim brigama u javnosti, ali je ovoga puta odlučila da otvori srce i priznala šta je najviše mučilo od 2011. godine, kada se udala Princ Vilijama.

Profimedia

 

Tokom obilaska porodilišta nove bolnice Royal Surrey County, Kejt je razgovarala sa novopečenim majkama i podelila sa njima da je za nju najstresnija stvar svih godina od kada je postala član kraljevske porodice odluka kako će imenovati njeno troje dece. Kejt je priznala da su ona i princ Vilijam bili pod velikim stresom zbog imenovanja sinova i ćerke, a Kejt je čak objasnila i da zbog toga niije mogla da spava noću.

Podsetimo, Kejt i Vilijam imaju troje dece, princa Džordža koji će jednog dana postati kralj, princezu Šarlot i najmlađeg princa Luisa. „Razgovarala je sa majkama o tome koliko je teško doneti odluku o imenu deteta i kakvu odgovornost to podrazumeva. Mnogi mladi roditelji pokušavaju da pronađu najbolje ime za svoje dete, ali im nije uvek lako i Kejt bi mogla da se poistoveti sa njima“, rekao je doktor Stabs, koji je bio na smeni kada je Kejt posetila bolnicu.

Profimedia

 

„Rekla je da ona i Vilijam jednostavno nisu mogli svojoj deci da daju imena koja im se dopadaju jer je ceo svet gledao šta će izabrati – i to je stvorilo veliki pritisak“, dodao je doktor.

Inače, Kejt je u Britaniji poznata i kao “dečija princeza” jer je zadužena za mnoge fondacije i humanitarni rad posvećen deci, a poznato je i da je sjajna, požrtvovana majka.Odnedavno , tokom javnog događaja, oduševila je interakcijom sa preslatkim četvorogodišnjakom koji je želeo da joj pokloni cveće, a prilikom ove posete bolnici nosila je bebe drugih majki i čini se da je u tome baš uživala.