in

Neto vrednost Ostina Batlera: Evo koliko MILIONA ima glumac koji je tumačio ulogu Elvisa Prislija

Glumac Ostin Batler nije bio velika filmska zvezda pre nego što je režiser Baz Lurman odlučio da veruje njegovim talentima i odlučio da upravo on glumi Elvisa Prislija u njegovom biografskom filmu.

Međutim, to ne znači da nije zaradio svoj deo novca tokom godina kao televizijski i filmski glumac. Batler se pojavio u televizijskim emisijama kao što su ‘Strela’ i ‘Karini dnevnici’ . Dospeo je do slave glavnom ulogom u ‘Hronike Šanara’ tako što se pojavio u 20 epizoda između 2016. i 2017. Od tada nije prestao da radi na nekoliko filmova i televizijskih serija.

U filmovima, Batler je imao malu, ali značajnu ulogu u ‘Bilo jednom u Holivudu’ Kventina Tarantina iz 2019. Te godine kada je sve počelo da ide niz brdo, dobio je ulogu života. Režiser Baz Luhrman odlučio je da mu da ulogu Elvisa u biografskom filmu muzičke ikone. Nedavno je osvojio Zlatni globus za glumu i počinje da dobija još više pažnje za dodelu Oskara. U 2016, Batler je počeo da izlazi sa Vanesom Hadgens , što je takođe bio veliki podsticaj njegovoj karijeri.

Foto: AP

 

Koliko sada vredi Ostin Batler?

Za svoju ulogu Elvisa Prislija, Ostin Batler je zaradio samo 700.000 dolara, a njegova procenjena neto vrednost u ovom trenutku je 4 miliona dolara. To nije mnogo za holivudskog glumca, ali njegov uspeh kao Elvisa će mu neizbežno doneti bolje plaćene uloge. Za sada može da dobije sve pohvale koje dobija i da sačeka da telefon njegovog agenta počne da zvoni. Sa svojom uznemirenom osvajanjem Zlatnih globusa , Ostin se pozicionirao kao malo verovatan autsajder za Oskara. Batler je takođe dobio ulogu u franšizi “Dina: Drugi deo” Denisa Vilneva kao Fejd-Rauta, filmu koji će premijerno biti prikazan 2023. godine.

Foto: AP

 

BONUS VIDEO