in

Neda Ukraden kroz suze govori o Marini: “Imala je dar psihologa, znala je naše ljubavne drame! Bol je velika!”

Muzička zvezda Neda Ukraden je samo jedna od pevača koji tokom cele svoje karijere sarađivala sa Marinom Tucaković. Uključila se u jutarnji program “Prve” televizije i kroz suze se prisetila druženja sa Marinom Tucaković.

– Malo ko zna i neke druge njene osobine. Bila je pre svega jedna velika lavica, primala nas je sve kod sebe kući. Znali smo da satima, danima i noćima budemo kod nje. To je bilo jedno nesvakidašnje druženje, a ja se nisam toliko družila sa ostalim autorima tekstova i melodija. Rečima se ne može opisati sav taj njen Bogom dat talenat. Ali, i njen rad, ona je bila lucidna i odlično je kapirala šta treba da bude u tekstu. Slušala je tuđe hitove i znala je da oda poštovanje svima koji su napravili nešto kvalitetno – izjavila je Neda i dodala:

– Kod nje nije bilo sujete. Bila je moderna žena, ali i tradicionalna. Mnogo je bila vezana za majku. Te godine kada joj je majka umrla, a i moja je nešto bila bolesna, Marina je meni napisala jednu sjajnu pesmu „Majko majko“ – kroz suze se prisetila Neda.

Ukradenova se prisetila i pribvatnih momenata sa Marinom:

– Svi će vam možda pričati brojne detalje o njoj, ali ne znam da li je ovo neko rekao, ona je fantastično kuvala. Nas je povezivala ta ljubav prema kulinarstvu. I naravno ljubav prema krpicama i modi. Bože, šta smo Marina i ja para potrošile na modu, haljine, mantile, cipele, torbe… Mislim da smo mogle kupiti pet vila na Dedinju, koliko smo para nas dve lude davale na te stvari. Stalno smo se kajale i imale krizu savest. Ja sam mnoge stvari iznosila, Marina nije imala prilike jer je često bila kod kuće. Volela je to. Mi tako sedimo kod nje i pitam je ja: “Marina šta će ti dva ista kompleta”, a ona: „Ma, sviđa mi se boja“. Mi nosimo, biramo i probamo – iskreno je pričala Neda.

– Nikada nismo bile u sukobu, ali se nismo stalno viđale i družili. Već je to bilo periodično. Imale smo mnogo svojih obaveza, oko porodice i brojnih stvari – rekla je Neda, a potom zapelava hit „Zora je“.

– Hvala ti draga Marina za sve što si napisala. Iskreno saučešće Laći i Futi. Ljubi vas Neda – kroz suze je poručila pevačica.

 

Danas, sutra i uvek ću te voleti: Ćerka Siniše Mihajlovića objavila dirljive fotografije romantične veridbe!