in

Nazivali su je JUGOSLOVENSKOM BRIDŽIT BARDO: Zbog OVE FOTOGRAFIJE stare nekoliko DECENIJA nam je svima jasno zašto se Gaga Nikolić zaljubio u Milenu Dravić!

Pored toga što je svojim prisustvom ulepšala svaki kadar filma u kojem je glumila, naša voljena glumica Milena Dravić ostala je upamćena kao jedna, i te kako, otmena i elegantna žena.

Iako Internetom kruže mnoge fotografije iz njene mladosti, ova je mnogima zapala za oko.

Fotografija glumice u uskoj haljini i unihopkama gde sedi na krevetu i pozira, iznenadila je mnoge.

Naime, iako slika nije spontana, i time se razlikuje od mnogih njenih “privatnih” fotografija, odiše harizmom i šarmom kojim je Milena uvek zračila.

 

Međutim, mnoge nije iznenadila ovakva fotografija jer je se Milena pored glume bavila i baletom ali i manekenstvom – zbog čega je i umela ovako graciozno da pozira.

Pored svoje uspešne karijere, Milena Dravić je imala i uspešnog supruga Dragana Nikolića, a ovaj par je zauvek ostavio pečat u istoriji srpske glume, njihova ljubav je bila pokretač svega, a dela koja su ostavili iza sebe su samo za poštovanje i divljenje. 

Glumica je inače preminula samo devet dana pošto je proslavila svoj 78. rođendan, u Beogradu davne 2018. godine.

Svi smo je znali kao PEVAČICU: Ivana se udala za OSNIVAČA Gugla, deci dala ČUDNA imena, a zbog njenog zanimanja ceo HOLIVUD je juri!