in

Navodna ljubavnica Kristijana Ronalda se OGLASILA i otkrila sočne detalje: Zvao me je u sobu, ali se ovome nisam nadala

Čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo poznat je kao požrtvovan otac i dugogodišnji verni partner svoje zanosne verenice Georgine Rodrigez, ali sada bi njegov idiličan porodični život mogao da bude ugrožen. Naime, oglasila se influenserka Georgi Laji koja tvrdi da je fudbaler imao aferu sa njom i da ju je pozvao u svoju sobu – a potom i imao seks sa njom.

Venecuelanska influenserka poznata po svojim bujnim oblinama tvrdi da je spavala sa Portugalcem u hotelu u kojem je on odseo sa portugalskom reprezentacijom.

„Mislila sam da ćemo samo da razgovaramo kada sam pročitala tu poruku, očekivala sam da ćemo se bolje upoznati i možda čak i slikati. Nisam mislila da će biti seksa, ali desilo se – tvrdi ona. Prema njenim rečima, sreli su se u hodniku hotela, a Ronaldo je pozirao sa influenserom za fotografiju. Ona tvrdi da su joj Portugalci tada poslali poruku i pozvali je u hotelsku sobu.

„Pristala sam da dođem, iako sam se osećala izmanipulisanom slavom i moći Kristijana Ronalda“, zaključila je ona.

Ronaldo je otac petoro dece i u vezi je sa Georginom Rodrigez, sa kojom trenutno živi u Saudijskoj Arabiji, gde igra za klub Al Nasr. Oglasio se PR tim fudbalera portugalskom listu Correio da Manha.

“Ove glasine su potpuno netačne i klevetničke”, rekli su iz njuegovog tima.

Influenserka tvrdi da se strasna noć između nje i Ronalda odigrala 25. marta prošle godine i dodala da se njen brak zbog svega toga umalo raspao.

BONUS VIDEO