in

“Najveću grešku u životu sam napravila zbog NJE”: Šakira više ne želi da ĆUTI, bivšoj SVEKRVI je sve sasula u lice

Oni su saopštili da su odlučili da se raziđu, a razlog je svima bio dobro poznat – fudbaler je našao novu devojku, mlađu od Šakire.

Zbog ovog poteza mnogi su osudili fudbalera, a Šakira je mesecima patila zbog njegovog čina. Ona se borila za starateljstvo nad njihovom decom, Milanom i Sašom, koji su na kraju i ostali da žive sa njom.

Ipak, tu javnim prepirkama nije kraj. Šakira je nedavno objavila svoju novu pesmu, kojom je direktno “prozvala” bivšeg supruga, a on joj je na svoj način odgovorio na to.

Na posletku, kolumbijska pevačica se dotakla i bivše svekrve, majke Pikea Đerara i postavivši na svoju terasu lutku veštice koja gleda ka njenoj kući poslala jasnu poruku.

Šakira je otišla i korak dalje pa se prisetila događaja iz 2012. godine kada je po savetu svoje svekrve, Monserat Bernabej svoju kosu ošišala na kratko. Na pitanje o svom izgledu Šakira je odgovorila:

– Ta frizura je bila najgora greška koju sam ikad napravila – priznala je pevačica.

Ona je tada navela da ju je bivša svekrva savetovala da se ošiša ubedivši je da nije pristojno da žena njenih godina nosi dugu kosu.

– I dakle, ošišala sam se. Ali, svekrvo, nikada više neću slušati tvoje stilske savete.

 

 

Ovaj video od pre 11 godina još više je razbuktao uzavrele strasti između bivšeg para u koje su u poslednje vreme umešani i Pikeovi roditelji.

Šakirin dom u Barseloni nalazi se tik do kuće Pikeove majke, a pevačica, reklo bi se navodno, po ceo dan preslušava svoj novi hit, koji je direktno upućen bivšem fudbaleru.

Takođe, još jedna njena provokacija su platnene veštice na Šakirinoj terasi, koje je Pikeova majka navodno tražila da se ukloni.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO