in

Najlepša CRNKA na svetu se ofarbala u PLAVO: Slabo kome se sviđa ta PROMENA, izgleda neprepoznatljivo i hoće staru Megan Foks

 

Glumica Megan Foks (35) od početka karijere slovi kao jedna od najseksi žena sveta, a zbog punih usana i duge tamne kose često je upoređuju sa Anđelinom Džoli.

Ona je već duže vreme je u vezi sa poznatim reperom Mašin Gan Kelijem. Svojim čudnim pojavama, načinom odevanja i ljubavnim zakletvama privlače pažnju javnosti gde god se pojave. Tako su se na premijeri Kelijevog filma “Life in Pink” u Njujorku prošetali u roze odevnim kombinacijama, a javnost je bila iznenađena glumičinom promenom frzure.

Naime, Megan je svoj zaštitni znak – crnu kosu zamenila nijansom roze boje kako bi se ukombinovala sa svojim dragim.

Podsetimo, ovo nije jedini izliv Meganinih iskrenih emocija prema reperu. Ona često napominje da je Keli njena srodna duša, te da je takvog muškarca zamišljala još od svoje četvrte godine života.

– On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene – rekla je jednom prilikom.

BONUS VIDEO