in

Na vrhuncu karijere završila je na PSIHIJATRIJI: Godinama je niko nije VIDEO, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo

Najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu “Gospođa Daubtfajer” u kom je tumačila Lidiju Hiliard, stariju ćerku gospođe Doubtfajer koju je odigrao legendarni Robin Vilijams.

Lisa je na svom Instagramu objavila fotografiju novog članka o sebi s naslovom “Šta se dogodilo glumici koja je glumila Lidiju u filmu “Gospođa Daubtfajer?” pa je na pitanje i odgovorila.

– Pa, mislim, svašta se dogodilo od 1993. godine pa morate biti određeniji – napisala je, a zbog svojeg duhovitog odgovora je ponovo dospela u centar pažnje i o njoj su se raspisali i drugi svetski mediji, prenosi stil.kurir.rs .

Popularnost koju je stekla preko noći joj nije prijala

Iz glume se povukla kada su joj bila 22 godine i tom prilikom je na svojoj web stranici objasnila i zašto je donela tu odluku. Napisala je i nekoliko knjiga o svom iskustvu dečje zvezde i borbi s mentalnim problemima.

– Shvatila sam da mora da postoji nešto više u životu od premijera i pretvaranja da ste neko drugi – napisala je, a nakon napuštanja Holivuda odselila se u Virdžiniju gde živi i danas sa svojim suprugom Džeremijem Džonsom.

    

Prva koja je rekla da voli ŽENE: Pred njen OBJEKTIV stale su sve SVETSKE zvezde, fotografisala LENONA na dan njegove smrti