in

Meril Strip se skinula POTPUNO gola: Glumica je u 72. godini snimala VRELE SCENE sa Dikaprijem, a evo zbog čega je glumac BURNO reagovao

 

 

Magazin “People” piše da je Leonardo Dikaprio bio zaštitnički nastrojen i da nije želeo da Meril Strip bude naga u sceni sa njim.

Adam Mekej, reditelj filma “Don’t Look Up”, koji je 2018. godine dobio osam nominacija za Oskara za film “Vice”, potvrdio je priču “The Guardian”.

Profimedia

 

 

– Znate ko je imao problem s tom scenom? Leo. Pitao me je da li stvarno moram da snimim i pokažem tu scenu. Odgovorio sam mu da je to predsednica Orlin u filmu, a ne Meril Strip. A Meril zbog te scene nije ni trepnula. Nije je ni pominjala. Ona je neustrašiva – rekao je Mekej.

 

Objasnio je da postoji razlog zbog kojeg se Leonardo bunio.

– Leo na Meril gleda kao na kraljevsku osobu iz sveta filma iako možda kraljevska porodica nije kompliment. Uglavnom, ona je za njega posebna osoba u istoriji filma i on to ne želi da vidi – dodao je reditelj.

U sceni se predsednica Džejni orlin koju igra Meril Strip pojavljuje naga ispred Randala Mindija kojeg glumi Dikaprio. Iako, kako je objasnio Mekej, u sceni se vide samo njena gola leđa, ali se glumcu uopšte nije svidela ta ideja.

Pored Leonarda Dikaprija i Meril Strip u filmu glumi oskarovka Dženifer Lorens, Džona Hil, Arijana Grande, Timoti Šalome, Kejt Blančet, Metju Peri, Kris Evans i mnogi drugi.

BONUS VIDEO