in

Marina Tucaković u svom TESTAMENTU otkrila sve TAJNE: Spomenula je i mnogo ESTRADNIH ličnosti koji su je “zavrnuli” za lovu

Te 2008. godine, porodica Tucaković je preživela užasnu tragediju. Njohov sin, brat, drug, kum, preminuo je Miloš u 24-oj godini života. Marina je mnoge pevače podigla do zvezda i sve do poslednjeg dana ona je pisala tekstove, a kako piše pink.rs Marina je za života ostavila i testament.

U testamentu, kako se navodi, Marina je ostavila sve svoje zaostavštine muzičkih dela, ali pojedina imena sa srpske muzičke scene za koje nije želela ni da čuje do svog poslednjeg dana.

– Marina je dugo bolovala, a tokom tog lečenja imala je vremena da razmišlja o svemu i radi na brojnim tekstovima za mnoge pevače, uz pomoć sina Laće. Tokom borbe sa kancerom napisala je i testament, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo osciliralo. Marina je testamentu pored prijatelja i porodice pomenula i brojne pevače kojima je poslednjih godina radila tekstove, gde je istakla da se u neke i razočarala, te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke saradnike kivna. Kako je i sama neposredno pred smrt javno isticala, dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a poslednjih meseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne pesnikinje – priča izvor blizak Marini Tucaković, pa dodaje:

– Mnogi pevači su joj dugovali silne sume novca za tekstove, i zavlačili je, a sa druge strane javno isticali da su dobri i pružali joj podršku, kao da se ništa ne dešava. Marina to nikada javno nije želela da ističe… Svi znamo koliko je bila veliki čovek – dodaje izvor poznat Pink.rs.

Kafanske LEGENDE o našim najvećim PISCIMA: Đura Jakšić plaćao račune svojim pesmama, a evo ko je voleo Skadarliju!