in

LEGENDARNI DŽOI TRIBIJANI ima PRELEPU ćerku: Od javnosti je krije kao “ZMIJA NOGE”, a razlog nikada ne biste POGODILI!

Zbog devojčice, a danas devojke koja će ove godine postati punoletna, Metju je nakon popularnih “Prijatelja” odbio mnoge uloge.

Marina je rođena  2004. godine, samo nekoliko meseci nakon završetka snimanja kultne serije, a pred prvi rođendan dijagnostikovana  joj je kortikularna displazija mozga, zbog koje je kao beba patila od epileptičkih napada.

Iako joj se stanje poboljšalo još u ranom djetinjstvu, Metju je bio jako zabrinut za njeno zdravlje, pa je nakon “Prijatelja” odbijao uloge kako bi mogao što više vremena da provodi sa njom.

Za razliku od većine djece poynatih roditelja, Marina nema otvorene profile na društvenim mrežama, a glumac  je oduvek drao daleko od očiju javnosti.

Profimedia

 

 

Jedini put kada ju je poveo sa sobom na crveni tepih bilo je 2014. godine, a nekoliko puta su ih ulovili i paparaci, ali je njihove zajedničke fotografije teško pronaći.

Inače, glumac se od majke svoje kćeri razveo 2006. godine i od tada se malo zna i o njegovu ljubavnom životu. 

Ono što je definitivno sigurno je da mu je uloga oca legla i bolje nego uloga Džoija, a to je zaista bilo teško nadmašiti.

PRESEDAN nakon punih 11 GODINA: Sloboda Mićalović po PRVI PUT objavila fotografiju sa ćerkama, evo na koga Mila i Vera liče!

Od ljubavi do mržnje: Kim Katral žestoko udarila po Sari Džesiki Parker?!