in

Krije PORODICU ko zmija noge: Pogledajte kako izgledaju supruga i ćerka omiljenog Faruka Fazlinovića, osvanule su do sada neviđene fotografije!

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić najpoznatiji je po ulozi ženskaroša Faruka Fazlinovića u popularnoj humorističnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”, u privatnom životu veran je samo jednoj ženi.

Sa suprugom Jasnom Bašić u srećnom je braku još od studentskih dana, a zajedno imaju i dvoje dece, sina Skendera i ćerku Hanu, koja je im je podarila i unuku Enu.

Printscreen/Instagram

 

Senad svoju porodicu skriva od javnosti, ali Hana, koja živi u Berlinu, sada je u svojim je pričama na Instagramu podelila fotografije na kojima pozira sa ocem i majkom koji su joj došli u posetu.

Printscreen/Instagram

 

Inače, Senad je nedavno ostao bez voljenog oca Rušida Bašića, koji je preminuo od leukemije u 87. godini.

– Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove poslednje dane proveli zajedno, šta je, tu je… Neke se stvari ne mogu izbjeći – prokomentarisao je glumac očevu smrt za bosanski Avaz, a tada je najavio i kako se nakon duže poslovne pauze uskoro vraća novim obavezama i projektima, no nije hteo otkrivati detalje.

Printscreen/Youtube

 

Otkako je napustio seriju “Lud, zbunjen, normalan”, Bašić je radio kao profesor na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu.

BONUS VIDEO