in

Ko je prelepa ćerka Vlade i Snežane Divac? Petrine dirljive reči o porodici dotakle su mnoge

Petra Divac našla se u žiži interesovanja kada je njen otac Vlade Divac pretukao bivšeg fudbalera Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, zbog toga jer je fudbaler Petri slao neprimerene poruke.

Ko je u stvari Petra Divac?

Petru su Vlade i Snežana Divac usvojili kad je bila šestomesečna beba, piše Stil.

Živi na relaciji Srbija-Amerika, često putuje, a pre par godina je otvorila svoj lični blog u kojem piše o putovanjim, o sebi, članovima porodice, o tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

 

 

– Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o svom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – pisala je svojevremeno Petra.

 

 

Petra je danas u vezi sa Mihajlom Veruovićem. Sudeći po porukama koje mu javno upućuje na društvenim mrežama – ljubav cveta za Petru i Mihajla. Par je u vezi godinu dana.

Inače, Petra je 2017. godine doživela saobraćajnu nesreću u centru Beograda, kada je na motocikl, na kojem su bili ona i njen tadašnji dečko Luka Živković (23), naleteo automobil “opel”, koji se nije zaustavio na znak stop.

Sa 15 godina je imala ulogu u poznatom domaćem filmu, nakon toga se povukla sa scene, udala za poznatog fubalera, a danas izgleda FENOMENALNO!