in

Klinton je hitno hospitalizovan, a OVAKO je izgledala njegova supruga, HILARI, kada je uletela u bolnicu!

Njegovo stanje je stabilno za sad, saopštili su lekari u bolnici u Kaliforniji. 

Klinton (75) je hospitalizovan u utorak uveče u Medicinskom centru UCIM u kalifornijskom gradu Ervajnu, zbog sumnje na infekciju krvi, za koju lekari veruju da je započela kao urinarna infekcija, prenosi Rojters pozivajući se na izveštaj CNN.

Samo dva dana kasnije njegova supruga i velika rivalka prethodnog predsednika SAD, Donalda Trampa, uhvaćena je kako ulazi u bolnicu  u kojoj je hospitalizovan Bil Klinton. 

Vidno uplašena za suprugovo stanje, Hilari je pokušala da se sakrije od sedme sile, ali bezuspešno. 

U skromnom braon kaputu, sa obaveznom maskom, i sa obezbeđnjem prošla je kroz bolnicu, kako bi razgovarala sa lekarima koji su zaduženi za Bilovo zdravstveno stanje. 

 

 

 

Ona se tim povodom nije oglašavala iako svi svetski mediji očekuju bilo koju izjavu kada je zdravsteno stanje njenog supruga u pitanju. 

Bivši američki predsednik Bil Klinton jednom prilikom izjavio je da ma veliko poverenje u svoju suprugu Hilari, kao i da je ona “stena” u porodici. Osim toga, on je naveo da je Hilari njegov oslonac i da mu je pomogla da prebrodi rizične trenutke u karijeri.

– Kad god sam imao problem, ona je bila stena u našoj porodici – rekao je Klinton u intervjuu za CNN u Denveru.

– Gradili smo život na osnovu stvari za koje smo marili, koje smo voleli. Blagosloveni smo ćerkom koja je, rekao bih, vrlo dobra. Veoma smo blagosloveni – rekao je bivši predsednik SAD, govoreći o 40 godina braka sa Hilari

Nju je NAJVIŠE voleo: Marko Živić je prekinuo snimanje emisije UŽIVO samo da bi joj čuo glas